Ashtanga yoga

IN AUGUSTUS ASTHANGA BASICS AANGEBODEN DOOR ANNETTE

Ashtanga basics op vrijdag 9.00 - 10.00 uur
Live @ Yoga Home
Prijs : € 15,00 / les - of met jouw beurtenkaart

Voor de datums, klik hier
Voor de prijzen voor de zomerlessen, klik hier


Yogastijl
Nog meer dan andere yogastijlen is Ashtange Yoga een intense, fysieke en dynamische stijl van yoga. Bijzonder is dat je telkens een vaste serie van yoga-houdingen doet, steeds in dezelfde volgorde. De combinatie van de houdingen en ademhaling creëren een warmte in je lichaam welke je lichaam zuivert en soepeler maakt. Met al zijn Zonnegroeten en vinyasas bouw je op korte tijd veel kracht op en zorgen deze voor een betere doorbloeding in je lichaam. Zweten is het resultaat, maar snel zal je deze bijzondere groepsenergie voelen

Is Asthanga Yoga iets voor mij ?
Ashtanga is een erg gestuctureerd vorm van yoga die zowel fysiek als mentaal soms veeleisend kan zijn. Deze vorm van yoga is uitermate geschikt voor wie houdt van structuur, een fysieke uitdaging wil en geen kwetsuren heeft.
Ben je een beginner dan meldt je dat voor aanvang van de les en onze docent zal je begeleiden in het correct uitvoeren van de houdingen.
Yoga is geen prestatie gerichte activiteit, dus luister naar je lichaam en laat onze docent je begeleiden, kijk niet wat en hoe anderen die misschien volgens jou ' beter ' doen.

Lessen aangeboden door Annette.

Inschrijven verplicht hier bij Sari
Vragen en alle informatie hier bij Sari