Onze docenten

Sari

Docentenopleiding, Yoga/filosofie, Basiscursus, Yoga met zachte flow, Hormoonyoga, post- & prenatale zwangerschapsyoga Wat betekent yoga voor mij:   Een mooi middel om…

Sari

Docentenopleiding, Yoga/filosofie, Basiscursus, Yoga met zachte flow, Hormoonyoga, post- & prenatale zwangerschapsyoga

Wat betekent yoga voor mij:
 
Een mooi middel om mijn doel te bereiken in dit leven, het is een weg naar balans.
Na ongeveer 25 jaar oefenen met de praktische structuur van Patanjali wordt het middel langzaam een doel, een levenswijze dat mijn leven in harmonie brengt in alle omstandigheden…
 

Waarom ik les geef:
 
De groepsenergie die in een jaar tijd groeit, is mooi om te zien,  elk individu die in de groep groeit tot een gelukkiger mens, maakt mij gelukkig. Ik heb veel respect voor de oude teksten van de Yogafilosofie. De oude wijsheid die nu nog steeds zo actueel is, en praktisch gebruikt kan worden of het nu om babymassage, zwangerschap, kinder, tiener, hormoon of volwassen- yoga gaat.
Les geven is ontvangen!

Niki

Kinderyoga Wat betekent yoga voor mij: Yoga is voor mij een basisbehoefte, die ervoor zorgt dat mijn lichaam en geest…

Niki

Kinderyoga

Wat betekent yoga voor mij:

Yoga is voor mij een basisbehoefte, die ervoor zorgt dat mijn lichaam en geest in beweging blijven. Het leert je meer over jezelf en is de weg naar rust en geluk.

Waarom geef ik les:

Kinderyoga is voor mij zoveel mogelijk genieten van het kind in jezelf. Ik leer ontzettend veel van kinderen en hoop dat ik hen zoveel mogelijk kan meegeven vanuit de yogafilosofie. Kinderen moeten tegenwoordig zoveel presteren. Zelfs wanneer ze nog zo klein zijn en naar de kleuterschool komen. Kinderen zijn nog zo onschuldig en hebben nood aan liefde, plezier, begrip en veiligheid. Als ik dit voor een stukje kan meegeven aan deze periode in hun leven, kan ik daar alleen maar dankbaar voor zijn. Rust en zelfvertrouwen wil ik de kinderen zoveel mogelijk meegeven. Trots en tevreden zijn met zichzelf. 

 

Alexander

Basiscursus Wat betekent yoga voor mij:   Sinds de eerste kennismaking tot op heden weet yoga mij de nodige rust…

Alexander

Basiscursus

Wat betekent yoga voor mij:
 
Sinds de eerste kennismaking tot op heden weet yoga mij de nodige rust te bezorgen, zowel in het fysieke als mentale lichaam.
Het schept momenten van inkeer en zelfstudie met als resultaat: het loslaten van conditioneringen om op zoek te gaan naar het ware zelf.
Het geeft mij ook soepelheid in de beweging van lichaam en gedachte.
De volledigheid van Raja yoga, met de acht stappen van Patanjali, draagt mijn volle enthousiasme voor yoga als levenspartner, naast mijn echte partner natuurlijk.  

 
Waarom geef ik les:
 
Het lesgeven geeft een extra dimensie, ml: het doorgeven (dienstbaarheid) en samen             
(groepsbeleving) groeien, ervaren in het bewust worden van ons ware Zijn, in het moment.

 

Patricia

Ontspannen met yoga

Patricia

Ontspannen met yoga

Patrice

Ontspannen met yoga, Tieneryoga Wat betekent yoga voor mij:   Yogabeoefening brengt voor mij innerlijke rust en evenwicht.   Waarom…

Patrice

Ontspannen met yoga, Tieneryoga

Wat betekent yoga voor mij:
 

Yogabeoefening brengt voor mij innerlijke rust en evenwicht.
 
Waarom geef ik les:
 
Omdat ik graag de boeiende structuur van de samenhang tussen lichaam en geest doorgeef.